Anbinni Blog Gdje kupiti Anbinni

Je li bebi hladno?

Je li bebi hladno česta je briga ne samo mladih neiskusnih mama već i svih koji su u bebinoj blizini, osobito ako je hladniji dio godine. Nagle promjene temperature neugodne su za maleni bebin organizam i bilo bi dobro izbjegavati ih.

 

Kako obući bebu?

Češto su bebe obučene više no što je potrebno. Novorođenče treba utopliti dok ono prođe razdoblje adaptacije na vanjski svijet, ali to ne znači da ga treba držati kraj izvora topline ili ga pretopliti garderobom i dekicama. Pod uvjetom da je temperatura okoline normalna (od 20 – 22 °C) zdravo novorođenče koje ima normalan razvoj, treba obući slojevito:

 

Anbinni - Žuti komplet

 

Ako je iz nekog razloga temperatura u vašem domu niža, ili prenosite dijete u hladniju prostoriju, uz postojeću odjeću dobro će doći još jedan sloj deblje pamučne odjeće ili vreće za spavanje Anbinni koje se mogu koristiti i za druge namjene, ne samo za spavanje. Dodatnu sigurnost mogu vam pružiti lagane pamučne dekice Anbinni.

 

Kako procijeniti je li bebi dovoljno toplo?

 

Bebi bodiji Anbinni

 

Najlakše ćete procijeniti je li bebi dovoljno toplo ako stavite ruku na bebin prsni koš ili leđa. Koža mora biti topla, u protivnom bebi je hladno. Zahvaljujući modernom praktičnom kopčanju Anbinni bebi bodija ova provjera može biti vrlo brza i jednostavna jer na bebinim leđima i na ramenu postoji driker koji možete vrlo lako otkopčati i zakopčati. Provjera dok ste u šetnji po hladnijem vremenu ili dok beba spava u kolicima sada više nije problem.