Anbinni Blog Gdje kupiti Anbinni

Kako iskoristiti staru baby odjeću?

Kako iskoristiti staru baby odjeću?

Što učiniti kada vaša beba preraste svu onu preslatku bebi (Anbinni) odjećicu od koje vam se sada teško rastati? Umjesto da vam iskorištena bebi odjeća skuplja prašinu i zauzima dragocjeni prostor u kući, radije se odlučite za puno bolje načine kako da ju iskoristite! Vaš Anbinni donosi vam nekoliko savjeta – što da učinite sa starom baby oblekicom.

 


1. Napravite jastučnicu ili prekrivač

Zašto kupovati retro, pačvork jastučnice i pokrivače, kada ih sada možete kreirati sami, i to od najljepših materijala koji bude najljepša sjećanja? Amerikanci to zovu 'memory pillow' odnosno memory 'blanket'...koji se, naravno, na sastoje od memorijske pjene već od sjećanja (memories) na djetinjstvo! Osim toga, ovo može poslužiti kao idealan poklon vašem mezimcu kada odraste.

2. Uokvirite je!

Jedan od najkreativnijih načina da dekorirate sobu pomoću uspomena. Odaberite najljepši komad Anbinni oblekice koje je vaš bebač prerastao...dodajte fotografiju, otisak stopala, prvu igračku...i sve to jednostavno uokvirite! Otkako je početkom 'nultih' godina uokvirivanje baby odjeće prikazano u emisiji The Oprah Winfrey Show, odmah je preraslo u redovnu praksu i pravi običaj američkih obitelji. Učinite to i vi, i uvjereni smo da će ovo biti omiljena uspomena vašeg djeteta na njegovo 'bebaštvo'. (Za profesionalno uramljivanje preporučujemo usluge FIS-ovog Centra za kuću i vrt u Vitezu).

3. Poklonite je!

Nema ljepšeg načina da pronađete novu namjenu odjećici koju je vaša beba prerasla! Bitno je samo da pripazite da je odjeća dobro očuvana i čista, naravno. Pokloniti odjećicu za bebu bliskoj osobi, ili pak, nekomu kome je doista potrebna, zaista je divan osjećaj. Uvjerite se i sami!

4. Odjeća za igračke

Vjerujemo da i vaš bebač sasvim sigurno ima čitavu vojsku igračaka, lutki i plišanih meda. Presvlačenje igračaka u bebi odjeću poslužit će mu kao zabavna igra!

5. Napravite igračku!

Odrežite komade iznošene bebi odjeće i načinite od njih loptu, medu ili bilo što – pustite mašti na volju! Vama i vašem mališanu dobro će doći malo kreativnosti! Također, stare igračke (sami ili kod krojača) 'presvucite' komadima bebi odjeće. Vaš bebač će tako dobiti novu i unikatnu igračku!