Anbinni Blog Gdje kupiti Anbinni

Moderne kombinacije za mame i bebe!

Moderne kombinacije za mame i bebe!

Trend u svijetu posljednih godina svakako su modne fotografije, te stil koji nalaže uparivanje baby odjeće sa odjećom roditelja ili staratelja. Dakle, pravilo je jednostavno: obući se kao mama kraljica, a bebu obući u stilu bebe kraljevskog porijekla!

I sami smo svjedoci glamurozne pompe koje su utjelovile mama Kate Moss i kćerka Lily Grace, kao i model Alessandra Ambrosio sa kćerkicom Anjom Louise, te mnoge druge. Ukrasi za kosu, kompletići, štramplice i šljokičaste balerinke postali su modno pravilo 21. vijeka, a vrijeme je da i vi učestvujete u njemu!

Moderne kombinacije za mame i bebe!

Naš prijedlog je:

Majica s printom na mami, kao i na bebi, te moderne rastegljive tajice. I spremne ste za šetnju!

Mi predlažemo Hello Kitty majice s printom. Anbinni odjeća za bebe, kao FIS-ov brend pokazala se kao odličan proizvođač licencirane Hello Kitty odjeće. Hello Kitty potražite po veoma povoljnim cijenama od sada i u najbližem prodajnom centru FIS-a.

Pedijatri tvrde da roditelji vrlo često griješe i odijevaju djecu tako da im bude ili hladno ili se znoje. Naglašavaju da je djetetu potrebna gotovo identična garderoba kao i vama.

Moderne kombinacije za mame i bebe!

Najbolje je dijete odijenuti u jednodijelnu ili dvodijelnu pamučnu pidžamicu, odnosno u slojevitu odjeću, dok za mame predlažemo pidžamu sa istim ili sličnim uzorkom. U ovoj  kombinaciji spremne ste za tulumarenje ispred TV programa!

Ukosnice za kosu  postale su općeprihvatni trend u svijetu, ali i kod nas. Pustite mašti na volju te izradite vlastiti primjer ukosnica za sebe i svoju bebu od priordnih materijala, ili pak od čipke ili nečeg trećeg. Ovim podvigom garantirano postajete kraljice ulične mode iz oblasti „naj mama i beba“!

Sve artikle iz galerije na dnu možete naći u FIS-ovim poslovnicama koje se nalaze diljem Bosne i Hercegovine. Mrežu FIS-ovih poslovnica pogledajte ovdje:  http://fis.ba/prodajni-centri/

Uživajte u kupovini sa svojom bebom!