Anbinni Blog Gdje kupiti Anbinni

Nova Anbinni jesenska kolekcija je tu!

Nova Anbinni jesenska kolekcija je tu!

Jesen nam stiže laganim korakom, a s njom i nova Anbinni kolekcija čiji  prve primjerke već možete pronaći na policama jednog od najvećih shopping centara u našoj zemlji - FIS-u!

Svi se sjećamo one radosti iz djetinjstva kada  na jesen uskočimo u novu majicu ili hlače na kojima  nam odjednom svi prijatelji zavide, a mi se osjećamo tako svježe, moderno i 'savršeno upakirano'.

Nova Anbinni jesenska kolekcija je tu!

Čak i danas kao odraslim ljudima jako nam je bitno da nosimo samo ono najljepše, najmodernije i najudobnije.  Upravo zato želimo da i naši mališani nose jednako kvalitetnu i modernu odjećicu, u kojoj će se osjećati super-ušuškano,  i naravno, u kojoj će izgledati još slađe!

Mnogi roditelji, također, biraju i odjećicu za svoje bebe koja će se odlično uklapati uz njihov styling.

Sve to  dobro zna Anbinni dizajnerski tim koji svake sezone lansira svoju novu, šaroliku kolekciju moderne bebi odjeće, kreirane prema svjetskim standardima.

Nova Anbinni jesenska kolekcija je tu!

Naime, Anbibnni odjećica namijenjena je bebama, odnosno djeci od 0-4 godine i pravi je odabir ukoliko želite svog dragog bebača odijenuti u kvalitetnu  i modernu oblekicu.

A kako svaki pravi brend ima i svog dizajnera, ili više njih, tako je i sa Anbinnijem.

Evo, dakle, što je naš dizajnerski tim inspiriralo za novu Anbinni 2016 jesensku kolekciju:

 Inspiracija za novu jesensku kolekciju je Anbinnijevo životinjsko carstvo - svijet zanimljivih likova poput dinosaurusa, kornjače, jelena, konjića, kravica, kućnih ljubimaca – mačaka i psića, koji su nas nadahnuli da stvorimo originalne crteže za naše najmlađe. 

Uz Anbinni životinjsko carstvo, nadahnuće novih motiva za bebe bili su nam i super junaci - jer to bebe i jesu - budući Super Bebači i Super Girls čiji razvoj i sretno djetinjstvo raduju cijelu obitelj. 

Odjeća za bebe i djecu - Anbinni izrađena je od visokovrijednih  pletiva od čistog pamuka,  što roditeljima daje sigurnost da njihovi mališani nose ono najbolje i najkvalitetnije.  

Nova Anbinni jesenska kolekcija je tu!

Većina članova obitelji  dobro je informirana o modnim trendovima i u FIS-u nailaze na bogati odabir noviteta,  jer Anbinni redovito nudi najaktualnije.  

Želja nam je da mališani budu najbolja slika modernog vremena,  i da kad odrastu, na fotografijama iz obiteljskih albuma, sami imaju priliku vidjeti s koliko pažnje se obitelj brinula o njima i birala za njih zanimljivu, originalnu odjeću. – rekli su naši Anbinni dizajneri.

Stoga, drage naše mame (i tate!) ne čekajte ni trena, nego trk u Anbinni odjel najbližeg vam FIS prodajnog centra.  Novi 'komadići' baby odjeće iz  Anbinnijeve jesenske kolekcije jedva čekaju svoje male top-modele koji će ih nositi!